Copyright © 2016 Esther Martínez Banqué | All rights reserved.

BLOG

Subhasta benefica organitzada Pleinair Festival (22 octubre 2016)


Dema participo amb aquest quadre i alguns esbossos de paissatge, a la Subhasta benefica que organitza Pleinair festival, amb colaboració de la Fundació Lluís Llach per impartir tallers de pintura i crear una escola d’art a Palmarin (Senegal). Un meravetllos projecte que tan de bó tingui molt dèxit i es pugui fer realitat.  

Instal·lació artística: “Souvenir de paris” dins la 1ª edició del MAC (7 agost)


Diumenge 7 d’agost, dins de l’event MAC de Castelló d’Empúries, muntarem una instal·lació artística al c. Alfons VIII (davant de l’Hotel Can Canet), per mostrar el rebuig contra els atemptats yihadistes que desgraciadament s’estan generalitzant darrerament. Vina a solidaritzar-te i posa la teva cara al mural, farem un reportatge fotogràfic i penjarem una mostra a la web. Si no pots venir i et vols apuntar a la nostra denuncia, envia’ns una foto de carnet a través del formulari que trobaràs a continuació i també l’afegirem, animat i participa!   JO TAMBÉ VULL DIR PROU:    

Exposició Mediateca Ludovic Massé de Céret (28 maig – 22juny 2016)


Esteu tots convidats a la inauguració de la meva propera exposició, el dissabte 28 de Maig a les 11’30h, a la Mediateca Ludovic Massé de Céret. – Estais todos invitados a la inauguración de mi próxima eposición el sábado 28 de Mayo a las 11’30h, en la Mediateca de Ludovic Massé de Céret. – Êtes tous invités à l’inauguration de mon prochain exposé, le samedi 28 de Mai aux 11’30h, à la Mediateca Ludovic Massé de Céret.